Om oss

Om oss

FIXtv är en webb-tv-kanal som producerar korta programserier med både seriöst och lättsamt innehåll. Tanken bakom FIXtv:s verksamhet är att skapa möjligheter för personer med funktionsnedsättning att få synlighet i samhället.

NOTHING ABOUT US WITHOUT US!

Redaktionen

Sara Jansson

Sara Jansson

Ansvarig redaktör på FIXtv och leder de olika projekten på redaktionen. Ibland hamnar jag också framför kameran. Jag gillar att tänka utanför boxen.

Elin Tuomela

Elin Tuomela

Jobbar oftast framför kameran. Jag tycker om att inreda i studion när vi har inspelning. Jag gillar att sjunga.

Malle Lundberg

Malle Lundberg

Jag är allt i allo på redaktionen. Det är jag som ritar våra bildmanus. Jag vill vara med där det händer.

Katarina Jalander

Katarina Jalander

Jobbar helst som kameraperson, men är också framför kameran ibland. Jag tycker det är intressant att klippa våra program. Mitt favoritprogram är ”En liten fråga”.

Nathalie Järnström

Nathalie Järnström

Programledare för ”Nathalies bokhörna”. Jag väljer böcker, skriver manus och klipper bokhörnan själv. Jag är också med i våra andra program. Det är jag som gör Fixys röst.

Rasmus Rancken

Rasmus Rancken

Kameraperson i de flesta av våra program, men är också ofta framför kameran. Jag tycker om när vi är ute på stan och filmar.

Cedric Krook

Cedric Krook

Jag tycker om att när vi har gäster i studion. Oftast är jag inspelningsledare när vi filmar. ”Tystnad tagning, är alla redo? Varsågod!”

Fixy

Fixy

FIXtv:s maskot. Ni kan följa med mej i min egen serie, ”Fixy på äventyr”. Jag älskar att prova på nya saker och sprida glädje.

Nina Nordström

Nina Nordström

Jag var med och startade FIXtv. Nuförtiden drar jag ibland kurser för redaktionen. Jag tycker om att skapa nytt.

John och Scott

John och Scott

Tack till kompositörerna John Bartmann och Scott Holmes för att vi får använda er musik! Thank you for all, John and Scott!

https://johnbartmann.com

https://scottholmesmusic.com/

Filip Sundblom

Filip Sundblom

Det roligt att arbeta med media och gillar att lära mig nya saker.

Marlène Reichman

Marlène Reichman

Jag kommer från Frankrike. Jag har jobbat med film och fotografering i flera år. Jag kommer att vara volontär på FIXtv i ett år. Jag ser fram emot att utforska den finländska kulturen.

Med stöd av

kårkulla logo