Om oss

Om oss

FIXtv är en webb-tv-kanal som producerar korta programserier med både seriöst och lättsamt innehåll. Tanken bakom FIXtv:s verksamhet är att skapa möjligheter för personer med funktionsvariationer att få synlighet i samhället.

NOTHING ABOUT US WITHOUT US!

Redaktionen

Sara Jansson

Sara Jansson

Ansvarig redaktör på FIXtv. Jag har jobbat länge inom Kårkullas dagverksamhet och leder de olika projekten på redaktionen. Jag gillar att tänka utanför boxen.

Elin Tuomela

Elin Tuomela

Jobbar som kameraperson, men gillar även att vara framför kameran. Jag tycker om att handarbeta, promenera och att sjunga.

Malle Lundberg

Malle Lundberg

Reporter för ”En liten fråga” och ”Vi på Dagtek”. Jag är med i många av våra olika program. Allt i allo på redaktionen. Jag tycker om när det händer.

Katarina Jalander

Katarina Jalander

Kameraperson, men jag jobbar också framför kameran. Jag tycker det är intressant när vi klipper våra program och gillar att lära mej nya saker.

Nathalie Järnström

Nathalie Järnström

Programledare för ”Nathalies bokhörna”. Jag väljer böcker, skriver manus och klipper bokhörnan. Jag älskar att läsa och skriva.

Rasmus Rancken

Rasmus Rancken

Kameraperson i många av våra studioprogram. Jag jobbar ibland också framför kameran. Jag tycker om när vi är ute på stan och filmar.

Cedric Krook

Cedric Krook

Programledare för ”Vi på Dagtek”. Jag jobbar ofta som inspelningsledare för andra program. Jag gillar att renskriva våra manus.

Fixy

Fixy

FIXtv:s maskot. Ni kan följa med mej i min egen serie, ”Fixy på äventyr”. Jag älskar att prova på nya saker och sprida glädje.

John och Scott

John och Scott

Tack till kompositörerna John Bartmann och Scott Holmes för att vi får använda deras musik!

https://johnbartmann.com

https://scottholmesmusic.com/

Nina Nordström

Nina Nordström

Jag var med och startade FIXtv. Nuförtiden drar jag ibland kurser för redaktionen. Jag tycker om att skapa nytt.

En del av

kårkulla logo

Med stöd av

kårkulla logo