Om oss

Om oss

FIXtv är en webb-tv-kanal som producerar korta programserier med både seriöst och lättsamt innehåll. Tanken bakom FIXtv:s verksamhet är att skapa möjligheter för personer med funktionsvariationer att få synlighet i samhället.

NOTHING ABOUT US WITHOUT US!

Redaktionen

Sara Jansson

Sara Jansson

Ansvarig redaktör på FIXtv. Jag har jobbat länge inom Kårkullas dagverksamhet och leder de olika projekten på redaktionen. Jag gillar att tänka utanför boxen.

Nina Nordström

Nina Nordström

Ansvarig redaktör på FIXtv. Jag är utbildad regissör/ manusförfattare och står för mediakunnandet på redaktionen. Jag tycker om att skapa nytt.

Malle Lundberg

Malle Lundberg

Reporter för ”En liten fråga” och ”Vi på Dagtek”. Jag är med i många av våra olika program. Allt i allo på redaktionen. Jag tycker om när det händer.

Nathalie Järnström

Nathalie Järnström

Programledare för ”Nathalies bokhörna”. Jag väljer böcker, skriver manus och klipper bokhörnan. Jag älskar att läsa och skriva.

Rasmus Rancken

Rasmus Rancken

Kameraperson i många av våra studioprogram. Jag jobbar ibland också framför kameran. Jag tycker om när vi är ute på stan och filmar.

Cressida Eklund

Cressida Eklund

Kameraperson och filmar mycket handhållet. Jag hjälper ofta de andra på redaktionen med tekniska frågor. Gillar att göra rekvisita till våra program.

Mocki Lindeberg

Mocki Lindeberg

Redaktör för ”Ny dag nya möjligheter”. Jag sköter ofta FIXtv:s Instagram-konto. Jag gillar att fotografera, skriva dikter och måla.

Cedric Krook

Cedric Krook

Programledare för ”Vi på Dagtek”. Jag jobbar ofta som inspelningsledare för andra program. Jag gillar att renskriva våra manus.

Fixy

Fixy

FIXtv:s maskot. Jag är med där det händer. Jag älskar äventyr!

John och Scott

John och Scott

Tack till kompositörerna John Bartmann och Scott Holmes för att vi får använda deras musik!

https://johnbartmann.com

https://scottholmesmusic.com/

En del av

kårkulla logo

Med stöd av

kårkulla logo